Lotte van der Sluis maakt kleding en accessoires van hergebruikt spijkerbroeken in haar atelier in de studentenbuurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte van der Sluis maakt kleding en accessoires van hergebruikt spijkerbroeken in haar atelier in de studentenbuurt. © Tessa Kraan

JONGE WOLVEN. Lotte (23) wil met ‘re:wear’ de duurzame kledingmarkt heruitvinden: “Eerst Antwerpen veroveren, daarna New York en Milaan”

AntwerpenAmbitieus is een understatement, als je Lotte van der Sluis (23) beschrijft. De Antwerpse sloot zich anderhalf jaar op in haar atelier om hergebruikte jeansbroeken om te toveren in unieke, alledaagse producten. Met haar merk ‘re:wear’ wil ze zo mondjesmaat de duurzame kledingmarkt veroveren: “Soms denk ik bij mezelf: waar ben ik aan begonnen?”

  1. Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”

    Het Antwerps parket heeft maandagochtend twee jaar cel met uitstel geëist tegen Werner O. De voormalige plantmanager van een chemisch bedrijf in de Antwerpse haven wordt door zijn vroegere werkgever ervan beschuldigd talloze facturen te hebben vervalst voor producten, zoals mazout, die het bedrijf helemaal niet nodig had. Zo zou hij buiten de boekhouding om duizenden euro’s illegaal hebben gestolen van het bedrijf.