De schietpartij vond plaats vlakbij een speeltuin in de Weerstandlaan.
Volledig scherm
De schietpartij vond plaats vlakbij een speeltuin in de Weerstandlaan. © rv

Jonge vrouw aangehouden voor bedreigen van onschuldige broer van drugscrimineel

Antwerpen/BorgerhoutDe onderzoeksrechter in Antwerpen heeft vandaag een 24-jarige vrouw uit Deurne aangehouden voor mondelinge bedreigingen en deelname aan een criminele organisatie. De vrouw zou de volledig onschuldige broer  van een man die bekend is in het drugsmilieu, hebben bedreigd.  

  1. Antwerpse goudfabriek Value Trading moet van de stad alle industriële activiteiten stopzetten: “Eerst verbouwen, tot dan mag er enkel goud verkocht worden”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Antwerpse goudfa­briek Value Trading moet van de stad alle indu­striële activitei­ten stopzetten: “Eerst verbouwen, tot dan mag er enkel goud verkocht worden”

    De Antwerpse goudraffinaderij Value Trading mag voorlopig geen industriële activiteiten meer uitvoeren van de stad. Goed nieuws voor de buurt - Value Trading ligt pal middenin een joods-orthodoxe gemeenschap - die zich al langer verzet tegen de fabriek, voornamelijk uit vrees voor hun gezondheid. Hoeveel mensen er nu mogelijk geen werk meer hebben, is volgens Value Trading nog te vroeg om te zeggen, maar het bedrijf bekijkt haar mogelijkheden. De raffinaderij mag nog wel edelmetalen blijven kopen en verkopen.