Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Kristof Pieters

Jonge dealers verstoppen drugs in struiken om aan politie te ontkomen

MerksemDe politie heeft het voorbije weekend twee drugsdealers (15 en 17 jaar) gevat aan de bibliotheek van Merksem. Het was het al de tweede keer dat zij betrapt werden op handel in verdovende middelen.

0 reacties

 1. Vanaf maandag ook werken aan kruispunt Quinten Matsijslei en brug Luitenant Lippenslaan: grote hinder voor gemotoriseerd vervoer verwacht
  Antwerpen

  Vanaf maandag ook werken aan kruispunt Quinten Matsijslei en brug Luitenant Lippen­slaan: grote hinder voor gemotori­seerd vervoer verwacht

  In het kader van de heraanleg van de Plantin en Moretuslei voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vanaf maandag 18 januari aanpassingswerken uit aan het kruispunt met de Quinten Matsijslei. Daarnaast zullen er aan de brug van de Luitenant Lippenslaan over de Ring (R1) nachtelijke betonherstellingen plaatsvinden. Als het weer meezit, zullen deze laatste werken tegen begin maart volledig achter de rug zijn.
 1. Antwerps gerecht ontwikkelt nieuwe aanpak van verkrachtingszaken: “Aantal veroordelingen verdubbeld”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerps gerecht ontwikkelt nieuwe aanpak van verkrach­tings­za­ken: “Aantal veroorde­lin­gen verdubbeld”

  Het Antwerpse gerecht en het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC) hebben een strategie bedacht waarmee twee keer zoveel verkrachtingsdossiers kunnen worden opgelost. Zo wordt onder andere het sporenonderzoek uitgebreid, en worden verklaringen van verdachten en slachtoffers gerichter onderzocht. Na drie jaar proefdraaien gaat minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) het project ‘code 37’ uitbreiden naar andere parketten. “Om de hoge seponeringsgraad voor seksueel geweld terug te dringen.”
 2. Eigenaar Pasta Bar met nog vijf anderen opgepakt in grootschalig onderzoek naar cocaïnehandel in Antwerpse haven
  Antwerpen

  Eigenaar Pasta Bar met nog vijf anderen opgepakt in grootscha­lig onderzoek naar cocaïnehan­del in Antwerpse haven

  Zes verdachten zijn deze week opgepakt in een gerechtelijk onderzoek naar cocaïnetransporten in de Antwerpse haven. Dat meldt het parket van Antwerpen in een persbericht. De organisator van de bende blijkt Ali O., bijgenaamd ‘Freaks’ te zijn. Hij is de eigenaar van de Pasta Bar aan de Turnhoutsebaan in Deurne, die in augustus vorig jaar beschoten werd. In een loods in Aartselaar werd tijdens een arrestatie 1.752 kg cocaïne aangetroffen.
 1. Volop sneeuwpret in Zeeland
  Play

  Volop sneeuwpret in Zeeland

 2. 'Zeeuwse Zuster' Cathelijne schrijft over haar werk
  Play

  'Zeeuwse Zuster' Cathelijne schrijft over haar werk