Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Jonge dealers verraden zichzelf door angstig gedrag

AntwerpenBij een controle op straat en een huiszoeking die erop volgde, kon de politie vier jongemannen arresteren. Ze waren in het bezit van een partij hasjiesj en cannabis. De controle werd uitgevoerd omdat twee van de jongens opgemerkt werden op straat, aangezien ze zich duidelijk ongemakkelijk voelden toen een patrouille agenten voorbij kwam.

 1. 12 flessen lachgas aan boord, geen verzekeringspapieren of geen geldig rijbewijs: Antwerpse politie voerde vruchtbare verkeerscontroles uit
  Antwerpen

  12 flessen lachgas aan boord, geen verzeke­rings­pa­pie­ren of geen geldig rijbewijs: Antwerpse politie voerde vruchtbare verkeers­con­tro­les uit

  Het verkeersondersteuningsteam (WOT) van de regio West heeft recentelijk een uitgebreide controle gehouden in samenwerking met het prostitutieteam en de verschillende wijkteams. Meer specifiek zette de politie op verschillende locaties voertuigen aan de kant om ze aan een alcoholtest te onderwerpen en te kijken of de auto’s wel voorzien waren van de verplichte boorddocumenten. En zoals gewoonlijk leverde dat weer interessante resultaten op.
 2. Feestende zorgmedewerkers staan voor rechter: “Spijt, dat is verstand dat te laat komt, meneer”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Feestende zorgmede­wer­kers staan voor rechter: “Spijt, dat is verstand dat te laat komt, meneer”

  Een drukke dag vandaag op de Antwerpse politierechtbank. Liefst vier gevallen van schending van het samenscholingsverbod - ook wel bekend als ‘lockdownfeestjes’ - werden vandaag behandeld. Eén zaak stak echter met kop en schouders boven de rest uit, namelijk die van een feestje in Kalmthout met maar liefst 18 aanwezigen, onder wie ook... zorgmedewerkers. Eentje van hen werkt zelfs in een woonzorgcentrum.
 1. Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen
  Play

  Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen

 2. Stoep open voor werkzaamheden? Dat gebeurt straks minder vaak
  Play

  Stoep open voor werkzaamhe­den? Dat gebeurt straks minder vaak