Jochen De Vos voor zijn boekenkast.
Volledig scherm
PREMIUM
Jochen De Vos voor zijn boekenkast. © Klaas De Scheirder

Jochen De Vos (27) brengt vanaf februari boeken uit met zijn eigen literair platform Karakters: “Literatuur moet af van dat stoffig imago”

Antwerpenaar Jochen De Vos (27) zal vanaf februari met zijn literair platform Karakters boeken publiceren. Hiermee is hij een van de jongste personen in België die zelf mee uitgeven. “Literatuur krijgt steeds meer een stoffig imago bij jongere generaties. Ik wil het terug aantrekkelijker en toegankelijker maken.”

0 reacties

 1. “In zo’n pak klinkt je ademhaling als die van Darth Vader.” Bart De Wever puft en zweet tijdens brandweeroefening met chemisch lek
  PREMIUM
  Antwerpen/Berendrecht

  “In zo’n pak klinkt je ademhaling als die van Darth Vader.” Bart De Wever puft en zweet tijdens brandweer­oe­fe­ning met chemisch lek

  Na zijn optreden als gijzelnemer en gijzelaar een maand geleden, hervatte burgemeester Bart De Wever woensdagmiddag zijn acteercarrière tijdens een brandweeroefening in Berendrecht. Meer specifiek trok hij een geïsoleerd antigaspak aan tijdens een demonstratie van de aanpak van een chemisch lek. Brandweerzones Rand en Antwerpen gaan vanaf vandaag namelijk nauwer samenwerken om dergelijke catastrofes in de toekomst efficiënter het hoofd te bieden.
 2. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

  “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”