Antwerpse straatvegers
Volledig scherm
Antwerpse straatvegers © rv

Jobstudent over werk bij Antwerpse veegdienst: “Vaak heb ik een halve dag in de camionette gezeten, wachten tot het tijd was om te pauzeren”

Deze zomer was Victor* (21) jobstudent straatveger in Antwerpen. Een productieve periode werd dat niet, omdat niemand elkaar aanzette tot werken en het controlesysteem inefficiënt was. “Vaak heb ik een halve dag in de camionette gezeten, te wachten tot het tijd was om te pauzeren.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Red Star Line vertelt pakkende liefdesverhalen in nieuwe expo ‘Destination Sweetheart’: “Heel wat mensen lieten hun thuis achter om hun geliefde na te reizen”

    Red Star Line vertelt pakkende liefdesver­ha­len in nieuwe expo ‘Destinati­on Sweetheart’: “Heel wat mensen lieten hun thuis achter om hun geliefde na te reizen”

    Vanaf 25 september pakt het Red Star Line Museum uit met een ontroerende en spraakmakende expo over liefdesmigratie: ‘Destination Sweetheart’. Liefdesmigranten laten hun thuis, familie en vrienden achter om een nieuwe toekomst uit te bouwen met die ene persoon. Brieven, interviews en persoonlijke objecten nemen de bezoeker mee in hartverwarmende en soms confronterende verhalen van de Red Star Line-periode tot vandaag.