Het jeugdliefje van Hicham Chaïb hield alleen maar goede herinneringen aan hem over.
Volledig scherm
Het jeugdliefje van Hicham Chaïb hield alleen maar goede herinneringen aan hem over. © Photonews

Jeugdliefde getuigt over moslimterrorist Hicham Chaïb: “Altijd grappig en hulpvaardig”

AntwerpenZijn bejaarde ouders M. en L. hebben woensdagmorgen op het assisenproces definitief afscheid genomen van hun zoon Hicham Chaïb (39), de terrorist die vermoedelijk al lang dood is. Zijn familie vertelde de assisenjury over de mooie herinneringen aan de jonge, grappige Hicham. Met de terrorist Hicham wil ze niets meer te maken hebben. “Toen ik dat filmpje over die executie zag, heb ik alle contact met Hicham verbroken”, getuigde zijn oudste broer. 

  1. Antwerpen schrapt kerstmarkt en eindejaarsvuurwerk, Winterfoor en schaatspiste blijven overeind: “Stijgende curve laat ons weinig keuze”
    Antwerpen

    Antwerpen schrapt kerstmarkt en eindejaars­vuur­werk, Winterfoor en schaatspis­te blijven overeind: “Stijgende curve laat ons weinig keuze”

    Winter in Antwerpen gaat door vanaf 4 december, maar de stad schrapt het kerstchaletdorp, het nieuwjaarsvuurwerk én de nieuwjaarsreceptie. Een aantal belangrijke standhouders van de kerstmarkt hadden zelf aan de stedelijke crisiscel gevraagd om de chalets te annuleren. Ook op de Meir gelden extra maatregelen nu de coronacijfers de slechte kant blijven opgaan.