Vaste klant An Luyten is alvast enthousiast over Tournée Minérale bij JEAN sur MER The Shop. Rechts: de alcoholvrije sparkling tea
Volledig scherm
Vaste klant An Luyten is alvast enthousiast over Tournée Minérale bij JEAN sur MER The Shop. Rechts: de alcoholvrije sparkling tea © JEAN sur MER The Shop

JEAN sur MER The Shop schenkt non-alcoholische sparkling tea en mocktail tijdens Tournée Minérale

Brasschaat/EkerenNa Dry January volgt de zevende editie van Tournée Minérale. Al hoeft dat geen ‘saaie’ maand te zijn. Daarvoor zorgt ook JEAN sur MER The Shop. De viswinkel-bistro in shoppingcenter Patio Donk in Brasschaat op de grens met Ekeren verkoopt in februari enkele lekkere alcoholvrije alternatieven.

 1. Oost-Europese ‘Jackpotters’ die in heel Europa bankautomaten leegmaakten, krijgen in Antwerpen 5 jaar cel
  PREMIUM

  Oost-Europese ‘Jackpot­ters’ die in heel Europa bankautoma­ten leegmaak­ten, krijgen in Antwerpen 5 jaar cel

  Vier verdachten hebben van de Antwerpse rechtbank 5 jaar effectieve celstraf gekregen omdat ze zich schuldig hebben gemaakt aan ‘jackpotting’. Dat is een techniek waarbij met behulp van speciale malware bankautomaten volledig leeggemaakt worden. Omdat de groep handelde als een criminele organisatie en ze allemaal een rijk gevuld strafblad hebben, leek de rechtbank enkel een strenge straf gepast.
  Antwerpen
 2. Antwerpse gemeenteraad verwerpt motie van Groen over ‘woke-rel’ Arenberg: “Stadsbestuur heeft alwéér verbindend project gepolitiseerd”

  Antwerpse gemeente­raad verwerpt motie van Groen over ‘wo­ke-rel’ Arenberg: “Stadsbe­stuur heeft alwéér verbindend project gepoliti­seerd”

  De ‘woke-rel’ rond de foto’s en schilderijen in de Arenbergschouwburg leverde in de gemeenteraad veel verbaal vuurwerk op. PVDA zag er een geprogrammeerd verkiezingsdebat van N-VA in. Een motie van Groen die opriep om de hedendaagse foto’s van Mous Lamrabat terug te hangen, werd verworpen. Ook Vooruit stemde tegen, hoewel gemeenteraadslid Tatjana Scheck zich nog eens uitsprak tegen de ingreep van N-VA-schepen Nabilla Ait Daoud.
  Antwerpen
 3. JEZ!-boot vaart door Vlaanderen: Niels Destadsbader zet Werfplein in Aalst op stelten

  JEZ!-boot vaart door Vlaanderen: Niels Destadsba­der zet Werfplein in Aalst op stelten

  Met veel goesting om met jongeren uit heel Vlaanderen eens goed zot te doen, doopten Jessica en Aaron van het jongerencollectief de JEZ!-boot. Varend van Aalter naar Antwerpen maakt Qmusic een week lang radio, en zamelt onderweg centjes in om onze jeugd vooruit te helpen. De boot is ondertussen aangekomen in Aalst, waar de stad een cheque van 10.000 euro schonk en Niels Destadsbader voor een feestje zorgt op het Werfplein.
  Antwerpen