Getty Images/Cultura RF
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Cultura RF

Je kinderen nog snel in het nieuw steken voor 1 september? Dit zijn de leukste winkels voor kinderkleding in Antwerpen

Het is bijna zover: 1 september, tijd om die koters weer naar school te sturen. Een eerste indruk is alles, dus een mooie terug-naar-schooloutfit is onontbeerlijk. Zijn je kinderen overal uitgegroeid en is het tijd voor een nieuwe garderobe? In deze acht hippe kinderwinkels in Antwerpen vind je gegarandeerd nog iets om je oogappels in het nieuw te steken voor de start van het nieuwe schooljaar!

 1. Chatberichten nekken criminelen die aanslagen pleegden voor drugsmilieu: “Schiet uw magazijn leeg op de deur, en stuur foto als bewijs”
  PREMIUM

  Chatberich­ten nekken criminelen die aanslagen pleegden voor drugsmili­eu: “Schiet uw magazijn leeg op de deur, en stuur foto als bewijs”

  Deurne stond eind augustus 2020 in rep en roer na maar liefst zeven aanslagen met granaten en kalasjnikov. Burgemeester De Wever stuurde zijn Bearcat en veel politie de straat op. De daders bleven onvindbaar. Tot de chatdienst Sky ECC werd gekraakt, en de berichtjes de speurders naar de criminelen leidden. Hoofdverdachte Mohamed El H. riskeert 6 jaar cel.
 2. Antwerpenaren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Scheldepark, Schipperspark of Zuidpark? Groep buurtbewoners eist behoud ‘Park Dok Zuid’
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpena­ren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Schelde­park, Schippers­park of Zuidpark? Groep buurtbewo­ners eist behoud ‘Park Dok Zuid’

  Soms heb je pech: na een zeer droge lente werd de feestelijke opening van het eerste stuk nieuwe park op de Gedempte Zuiderdokken gegeseld door regenvlagen. Het woord is nu aan de Antwerpenaar om een nieuwe naam te kiezen. Park Dok Zuid, verdedigd door buurtgroep ‘TeamZuid’, is daar niet bij. Als dat maar goed komt.