Jan Adams bij het spandoek in het Schipperskwartier.
Volledig scherm
Jan Adams bij het spandoek in het Schipperskwartier. © Klaas De Scheirder

Jan (50) verwelkomt prostituees met spandoek in het Schipperkwartier

AntwerpenSinds dinsdagnamiddag hangen er in het Schipperkwartier twee spandoeken met ‘Welcome back girls’. Hiermee wil Jan Adams (50) de prostituees verwelkomen na een lange sluiting van de bordelen. “De meisjes staan te springen om terug aan het werk te mogen.”

 1. Oplichting met zwembaden Whoppa Pool: verdachte ontkent beschuldigingen, slachtoffers zijn geld wellicht kwijt
  PREMIUM
  Antwerpen

  Oplichting met zwembaden Whoppa Pool: verdachte ontkent beschuldi­gin­gen, slachtof­fers zijn geld wellicht kwijt

  De gedupeerden van Whoppa Pool die al maanden tevergeefs op een zwembad wachten, gaan hun geld wellicht nooit meer terugzien. De bewindvoerder ziet geen andere optie dan het faillissement aan te vragen. De gedupeerden beschuldigen verkoper Petrus Leistra van oplichting, maar die ontkent dat. “Ik heb geen toegang tot de officiële rekeningen van Whoppa Pool.” Zaakvoerder Boris Vinken had wel toegang, maar zou in mei overleden zijn. De politie onderzoekt of dat klopt.
 2. ‘Pop-upvaccinatiedorpen’ strijken neer in Antwerpse wijken: “Nu al 700 mensen geprikt die we anders niet hadden kunnen bereiken”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ‘Pop-upvaccina­tie­dor­pen’ strijken neer in Antwerpse wijken: “Nu al 700 mensen geprikt die we anders niet hadden kunnen bereiken”

  79 procent van de Antwerpse 18-plussers kreeg ten minste één coronaprik. Niet slecht, maar dat moet beter, vinden de eerstelijnszones van de stad. En dus strijken er nog de hele zomer ‘pop-upvaccinatiedorpen’ neer ín de wijken. Vorige week werden al 700 mensen uit de omgeving van het Astridplein en het Kiel geprikt. Morgen zijn omwonenden van Park Spoor Noord aan de beurt.