Open Vld-schepen Erica Caluwaerts, Infrabel-topman Benoît Gilson, N-VA-schepen Koen Kennis en provinciaal directeur VDAB Antwerpen Bjorn Cuyt.
Volledig scherm
Open Vld-schepen Erica Caluwaerts, Infrabel-topman Benoît Gilson, N-VA-schepen Koen Kennis en provinciaal directeur VDAB Antwerpen Bjorn Cuyt. © Klaas De Scheirder

Infrabel heeft dit najaar nog 70 vacatures in Antwerpen en stuurt topman Gilson zélf de hoogte in: “Kom werken bij de strafste ploeg”

AntwerpenInfrabel zoekt nog een pak nieuwe werknemers. Met een spectaculaire actie in Antwerpen, aan de Fierensblokken in de Nationalestraat, startte maandag een najaarsoffensief. Bedoeling is om 255 mensen aan te werven. Het zwaartepunt van de vacatures ligt in Vlaanderen, waaronder de Scheldestad.

 1. Louche ‘voetbalmakelaar’ veroordeeld tot vijf jaar cel voor neptransfers: “Een oplichter pur sang”
  Antwerpen

  Louche ‘voetbalma­ke­laar’ veroor­deeld tot vijf jaar cel voor neptrans­fers: “Een oplichter pur sang”

  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de Antwerpse Nederlander Bram Schrier vrijdag veroordeeld tot vijf jaar cel en 8.000 euro boete voor oplichting, schriftvervalsing en het witwassen van geld. De zestiger had zich jarenlang als een gerenommeerd voetbalmakelaar voorgedaan om mensen geld te kunnen aftroggelen. Hij maakte een twintigtal slachtoffers in totaal bijna drie miljoen euro afhandig.
 2. ASSISEN. “Volgens getuigen trekt u wel vaker een mes bij ruzies.” Reyes del Rosario blijft tijdens verhoor ontkennen dat hij Joël Ozuna in het hart stak
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Volgens getuigen trekt u wel vaker een mes bij ruzies.” Reyes del Rosario blijft tijdens verhoor ontkennen dat hij Joël Ozuna in het hart stak

  De eerste dag van het assisenproces over de dood van de 45-jarige Dominicaan Joël Ozuna opende met het verhoor van beklaagde Bryan Reyes del Rosario. Voorzitter Roelants voelde hem stevig aan de tand over zijn veranderende verklaringen en het feit dat hij zijn vrienden ervan lijkt te beschuldigen de dodelijke steekwonde in hart te hebben gegeven. “Volgens getuigen hebt u in vorige conflicten ook al vaker een mes getrokken”