Sarah Dimani en reporter Bitshilualua Kabeya.
Volledig scherm
Sarah Dimani en reporter Bitshilualua Kabeya. © StampMedia

Influencer Sarah Dimani delete instagramprofiel: “Het maakte me niet meer gelukkig, dus was het simpel. Doe het gewoon weg”

ANTWERPENNa acht jaar maakte Sarah Dimani (28) een einde aan haar succesvolle carrière als mode-influencer. In de podcast Menji van Bitshilualua Kabeya vertelt ze hoe ze haar populaire instagramprofiel verwijderde en een nieuw platform creëerde waar ze kon focussen op thema’s rond vrouwen, racisme en body positivity. “Niet elke hobby moet een miljoenenbusiness worden”

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Stad Antwerpen en Stedelijk Onderwijs trekken 9,6 miljoen euro uit voor nieuwe verpleegcampus aan Stuivenberg
  Antwerpen

  Stad Antwerpen en Stedelijk Onderwijs trekken 9,6 miljoen euro uit voor nieuwe verpleeg­cam­pus aan Stuiven­berg

  Afgelopen twee jaar - and counting- bleek maar weer eens hoe belangrijk verpleegkundigen zijn. Om in de zorg te blijven investeren, trekken de stad Antwerpen en het Stedelijk Onderwijs Antwerpen 9,6 miljoen euro uit om een zorglab én een nieuwe leeromgeving op de Stuivenbergsite te bouwen, dat plaats zal bieden aan 270 leerlingen HBO5 Verpleegkunde van het Stedelijk Lyceum Lamorinière. De werken starten in het voorjaar van 2023.
 3. Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreukelingen en wereldwijde ziektes actueler dan ooit”
  ANTWERPEN

  Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreu­ke­lin­gen en wereldwij­de ziektes actueler dan ooit”

  Regisseur Reinhilde Decleir bevaart met haar sociaal theater Tutti Fratelli de stormachtige zee met het nieuwe stuk ‘De Hoop’ dat volgende week in première gaat. Schrijver Erik Vlaminck herwerkte dit honderdtwintig jaar oud zeemansverhaal naar een toegankelijk, plat Antwerps stuk. “Een metafoor voor de sociale strijd tegen het grootkapitaal die ook vandaag nog gestreden wordt.”