Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Inbreker steelt niks maar laat wel identiteitskaart achter

Een bewoner van de Britselei contacteerde maandagavond de politie omdat er was ingebroken in zijn appartement. Aanvankelijk leek er niets verdwenen. De zoon van het slachtoffer vond wel een gsm-toestel dat vermoedelijk door de inbreker werd achtergelaten. In het hoesje van de telefoon zaten ook nog een identiteitskaart en een bankkaart. De eigenaar van die kaarten is bekend bij de politie voor tal van feiten en is vrij onder voorwaarden. Hij wordt opgespoord.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokkelend beton. We rotten hier weg”

    Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokke­lend beton. We rotten hier weg”

    Hij is het op z’n zachtst gezegd beu, de 53-jarige Michel Roosenbroeck. “Ons flatgebouw verkommert”, zegt Michel. “Beton brokkelt af en balkons kreunen onder het vocht. De muizen hebben de veertiende etage bereikt. De eigenaar ligt er niet wakker van.” Die eigenaar, de nv E.G.L.I. ontkent de problemen. “Sommige bewoners moeten zelf verantwoordelijkheid nemen”, klinkt het daar.
  2. Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreaskanker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreas­kan­ker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Tien dagen geleden maakte de Deurnese arts en PVDA-politicus Dirk Van Duppen (63) bekend dat hij aan een ongeneeslijke pancreaskanker lijdt. Er rest hem enkel palliatieve chemo. Zondag vond hij nog de kracht om het debat ‘Samenleven doe je niet alleen’ in te leiden op de tiende ManiFiesta, het jaarlijks ‘Festival van de solidariteit’ in Bredene. Het publiek reageerde ontroerd.