Volledig scherm
De pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike. © Klaas De Scheirder

IN BEELD. Tomorrowland op de Meir: Dit is de pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike

Tomorrowland opent deze week de poorten voor een jaarlijkse portie EDM en dat zullen ook de shoppers op de Meir geweten hebben. Daar is de pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike geopend.

Wie hoopt op een meet & greet met de broers is eraan voor de moeite. Zelf zullen ze er niet te zien zijn. Maar met een virtual realitybril kan je ongestoord door zwetende lijven genieten van het hoofdpodium van Tomorrowland of van één van de shows die Vegas en Mike ten beste gaven in het Sportpaleis. Wie de studio van Vlaanderens bekende dj-duo wil zien, kan terecht in de replica van de pop-upwinkel. En natuurlijk kan je er ook je geld kwijt aan T-shirts en andere goodies van de broers. Betalen met pearls is hier niet nodig. De winkel staat nog tot 10 september op de Meir.

Volledig scherm
De pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike. © Klaas De Scheirder
Volledig scherm
De pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike. © Klaas De Scheirder
Volledig scherm
De pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike. De studio van het duo werd nagebouwd in de winkel. © Klaas De Scheirder
Volledig scherm
De pop-upstore van Dimitri Vegas & Like Mike. De ingang in Tomorrowland-stijl. © Klaas De Scheirder
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Belandde vermiste Max Meijer (23) in het water? “Helaas een al te bekend scenario”
    PREMIUM

    Belandde vermiste Max Meijer (23) in het water? “Helaas een al te bekend scenario”

    Voor de familie en vrienden van de vermiste Max Meijer (23) zijn het bange dagen. De jonge Nederlander is sinds zondagochtend 6 uur vermist na een nachtje stappen in Antwerpen. Zijn auto bleef achter, zijn weekendtas met kleding onaangeroerd. Hij werd voor het laatst gezien in het Antwerpse Schipperskwartier. Ondertussen verspreidde de federale politie een opsporingsbericht. De familie vreest dat hij net als zovelen voor hem in het water sukkelde en niet tijdig kon ontsnappen. “We lopen niet op de feiten vooruit, maar dit scenario is ons helaas al te bekend", zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen.