De ziekenhuismedewerkster ontkent dat zij lid is van een criminele organisatie.
Volledig scherm
PREMIUM
De ziekenhuismedewerkster ontkent dat zij lid is van een criminele organisatie. © rv

“In al haar naïviteit gemanipuleerd door showvent”: medewerkster ziekenhuis die adressen opzocht voor drugsmaffia, riskeert 18 maanden cel

Antwerpen/HerentalsDe openbare aanklager vraagt een straf van 18 maanden voor een naïeve ziekenhuisbediende uit Antwerpen die adressen opzocht in het rijksregister. Zij gaf de adressen door aan een vriend die ze doorspeelde aan drugscriminelen. Een havenarbeider werd tot drie keer toe aan zijn woning in Beveren onder druk gezet om posities van containers door te geven. Dankzij de operatie Sky liepen de drugscriminelen tegen de lamp.

 1. Decathlon gaat skikledij verhuren: “Niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijker”
  Antwerpen

  Decathlon gaat skikledij verhuren: “Niet alleen goedkoper, maar ook milieu­vrien­de­lij­ker”

  Wie op wintersport wil, maar geen nieuwe ski-jas, winterhandschoenen of skibril wil kopen, kan die nu ook huren. Decathlon is de eerste grote sportketen in ons land die niet alleen skilatten, maar ook skikledij te huur aanbiedt. Reserveren kan online, passen en afhalen in de 35 Decathlon-winkels verspreid over het hele land. “Skikledij huren in plaats van kopen is niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijker”, zegt Decathlon.
 2. “Een appel is in straattaal een granaat... Die bedreiging was de druppel”: TikTokker Ramzan (22) praat voor het eerst over aanval op rapper Para Turk (27)
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Een appel is in straattaal een granaat... Die bedreiging was de druppel”: TikTokker Ramzan (22) praat voor het eerst over aanval op rapper Para Turk (27)

  “Ja, ik bood voor een vechtpartij met Para Turk. Maar ik bedoelde een legaal kickboksgevecht in een ring, geen straatgevecht met blote handen.” Ramzan (22) reageert voor het eerst op de feiten van dinsdagavond aan het Stuivenbergplein in Antwerpen, waarbij meerdere mannen de woning van rapper Para Turk (27) binnenvielen. Dat gebeurde na een uit de hand gelopen TikTok-ruzie. “Plots stak hij me met een scheermes in mijn gezicht”, zegt Ramzan. Para Turk reageert intussen op zijn beurt strijdvaardig in een nieuwe video.