Illustratiebeeld Stock Politie (Antwerpen)
Volledig scherm
Illustratiebeeld Stock Politie (Antwerpen) © Jan Aelberts

In 3 uur 23 overtreders beboet aan Waaslandtunnel

Het wijkteam van Linkeroever hield donderdagnamiddag toezicht aan de Waaslandtunnel en betrapte verschillende bestuurders op zware overtredingen. 

Zowel mensen die de verkeersborden negeerden als bestuurders die de voorsorteerstrook afsneden, werden beboet. Dat was goed voor 23 overtreders in minder dan drie uur tijd. Twee bestuurders werden betrapt toen ze tegen de richting reden op de zijweg. Het rijbewijs van de twee spookrijders werd meteen ingetrokken voor 15 dagen en ze zullen zich nog moeten verantwoorden voor de politierechtbank.

  1. Bekende Antwerpse strafpleiter naar rechtbank doorverwezen in zaak van heling en witwassen

    Bekende Antwerpse strafplei­ter naar rechtbank doorverwe­zen in zaak van heling en witwassen

    De bekende Antwerpse strafpleiter Tim Smet moet voor de correctionele rechtbank verschijnen op verdenking van heling en witwassen. Dat heeft de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) beslist. Smet wordt ervan verdacht dat hij zich door zijn cliënte Ashley Van de Velde, die samen met haar vriend moet terechtstaan voor de roofmoord op een gevangenisverpleegster, heeft laten betalen met een deel van de buit. Smet ontkent de aantijgingen.
  2. Fitness FitalityClubs biedt online trainingsplatform
aan voor zorgverleners

    Fitness Fitality­Clubs biedt online trainingsplatform aan voor zorgverle­ners

    De vijf Antwerpse FitalityClubs bieden vanaf maandag 6 april hun gezamenlijke trainingsplatform FitalityClubs Online Community (FOC) gratis aan voor alle zorg- en hulpverleners, ongeacht of ze lid zijn van een van deze clubs, en dit voor de volledige duur van de coronacrisis. Wie werkzaam is in de zorg, kan een toelatingsverzoek sturen naar de gesloten Facebookgroep FitalityClubs Online Community met het begeleidende bericht “Ik ben zorgverlener”.