Theo Maassen streek vrijdagavond met zijn nieuwe voorstelling Onbekend Terrein neer in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Maassen streek vrijdagavond met zijn nieuwe voorstelling Onbekend Terrein neer in Antwerpen. © RV/VRT

“Ik ken een hoop intelligente Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg

Theo Maassen heeft vrijdagavond voor een opmerkelijke passage gezorgd in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Na een seksueel getinte grap zette de bekende Nederlandse cabaretier een kind van 3 uit de zaal. “Het gebeurde juist tijdens mijn meest schunnige grap. Het was héél bizar”, reageert Theo Maassen daags na het voorval.

 1. Freya Piryns en Willem-Frederik Schiltz klaar voor ‘Hel van Deurne’: “Collega’s al gewaarschuwd dat ik dinsdag niet zo heel fris zal zijn”
  PREMIUM

  Freya Piryns en Wil­lem-Frederik Schiltz klaar voor ‘Hel van Deurne’: “Collega’s al gewaar­schuwd dat ik dinsdag niet zo heel fris zal zijn”

  Of ze geloven in de titel? Ja, natuurlijk. “Maar we durven bijna niet te denken dat het zondag écht gebeurt.” Freya Piryns en Willem-Frederik Schiltz maken zich op voor een kolkende Hel van Deurne. Politiek verenigden ze groen en blauw, maar bovenal is er hun passie voor rood en wit. “Op de tribunes deel je de vreugde, de euforie en soms ook de ontgoocheling met elkaar én met zoveel andere mensen.”
  Antwerpen
 2. ANTWERP KAMPIOEN? Juliette (85) beleefde 66 jaar geleden al de euforie in de Bosuil: “Jean Butez, die mag er wel zijn!”
  PREMIUM

  ANTWERP KAMPIOEN? Juliette (85) beleefde 66 jaar geleden al de euforie in de Bosuil: “Jean Butez, die mag er wel zijn!”

  Juliette Goffa (85) was twaalf jaar oud toen haar vader haar voor het eerst meenam naar de Bosuil. Sindsdien heeft ze amper een match van Antwerp gemist, en was ze er 66 jaar geleden bij toen haar geliefde club landskampioen werd. Vier dagen voor de titelmatch tegen Union maakt de weduwe de balans op van een leven in de schaduw van hét stadion in Deurne: “Gelukkig was mijn vrijer voor den Antwerp. Ik vrees dat het anders niet goed was gekomen...”
  Antwerpen