Julie en papa Dirk Van den Bossche in de gloednieuwe House Of Wafels op de Handschoenmarkt.
Volledig scherm
Julie en papa Dirk Van den Bossche in de gloednieuwe House Of Wafels op de Handschoenmarkt. © Klaas De Scheirder

Iemand zin in een wafel met spek, eieren en guacamole? ‘House Of Wafels’ opent op de Handschoenmarkt

Antwerpen“En wat als we nu eens een recept voor hartige wafels ontwikkelen, in plaats van enkel zoete?” stelden ondernemer Dirk en chef Erwin zich in 2017 de vraag. Zo geschiedde de eerste House Of Wafels in het centrum van Brugge. Antwerpen blijft niet achter: vanaf morgen opent de tweede vestiging van het wafelhuis op de Handschoenmarkt. “Er is geen mooier gevoel dan de glimlach op iemands gezicht te zien als die zijn wafel krijgt.”

 1. Maxime (30) redt stiefdochter (7) uit Ourthe maar raakt dan zelf door stroming meegezogen: lichaam 20 kilometer verder teruggevonden
  Antwerpen

  Maxime (30) redt stiefdoch­ter (7) uit Ourthe maar raakt dan zelf door stroming meegezogen: lichaam 20 kilometer verder teruggevon­den

  Een dertiger die sinds twee weken vermist was na een val in de Ourthe, is teruggevonden. Maxime Nsangou Njiké (30) uit Antwerpen geraakte in de problemen nadat hij zijn stiefdochter uit het water had gered. De Luikse hulpdiensten zochten verschillende dagen naar hem maar zonder resultaat. Afgelopen zaterdag werd zijn lichaam teruggevonden. Maximes familie is een inzameling gestart voor een repatriëring naar zijn geboorteland Kameroen.
 2. Karaokebar Bonaparte investeert 2.000 euro in partytenten en ontdekt twee dagen later dat ze weg moeten: “Zo kunnen we niet overleven”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Karaokebar Bonaparte investeert 2.000 euro in partyten­ten en ontdekt twee dagen later dat ze weg moeten: “Zo kunnen we niet overleven”

  Vanaf 1 augustus zijn (party)tenten op uitbreidingsterrassen in de stad Antwerpen verboden. En dat terwijl Dimitri Vantomme, uitbater van Bonaparte, zopas 2.000 euro stak in twee zwarte partytenten om zijn klanten van de regen te beschermen. Ook vorig jaar maakte hij een investering van 6.000 euro, die door de coronamaatregelen plots weggesmeten geld bleek: “We zijn de stad dankbaar voor veel, maar zo kunnen we niet overleven.”