Het justitiepaleis in Antwerpen.
Volledig scherm
Het justitiepaleis in Antwerpen. © CVDP

Huisgenoot belt pas 24 uur na dood bewoner naar hulpdiensten, rechter veroordeelt hem tot één jaar cel voor schuldig verzuim

AntwerpenDe correctionele rechtbank heeft Sven D.B. uit Antwerpen veroordeeld tot een jaar cel voor schuldig verzuim. Hij had twee jaar geleden zijn zwaar toegetakelde huisgenoot aangetroffen, maar had niet meteen hulp ingeroepen. Toen hij dat uiteindelijk wel deed, was het slachtoffer al overleden.

 1. Levensgrote replica van kunstwerk op de maan onthuld in vijfsterrenhotel in Antwerpen: “Dit beeld verwijst naar de eenvoud van de mens”
  PREMIUM

  Levensgro­te replica van kunstwerk op de maan onthuld in vijfster­ren­ho­tel in Antwerpen: “Dit beeld verwijst naar de eenvoud van de mens”

  Hij dwaalt al bijna een eeuw rond op deze aardbol, maar Antwerpse kunstenaar Paul Van Hoeydonck (96) werkt nog steeds onvermoeid door. Eén van zijn laatste werken ‘Man in Space’ werd vandaag onthuld in Botanic Sanctuary, het nieuwe vijfsterrenhotel in Antwerpen. ‘Man in Space’ is het levensgrote evenbeeld van het kunstwerk dat hij exact vijftig jaar geleden naar de maan stuurde: “Ik wil hiermee bewijzen dat kunst altijd een stapje voor heeft op technologie.”
 2. Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenharten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenhar­ten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”

  “Ik heb vandaag mijn eerste handtekening gegeven”, glundert Silvio Migliore (25) uit Deurne. De casanova met Servisch-Italiaans bloed schittert vanavond in de nieuwe Play4-serie ‘De Redders’. Als model schuwt hij de camera niet, en misschien herkent u hem nog van het programma Celebs Gaan Daten, waarin hij op stap ging met ex-miss België Justine De Jonckheere (29): “Een vriend pushte me om eraan deel te nemen. Ik heb spijt dat ik mijn ziel verkocht aan reality-tv.”