Zwemvijver Boekenberg.
Volledig scherm
Zwemvijver Boekenberg. © Benoit De Freine

Hittegolf op komst: zwemvijver Boekenberg voert blokzwemmen in

Het belooft erg warm te worden de komende dagen met temperaturen die vlot voorbij de dertig graden kunnen komen. Heel wat mensen zullen verkoeling zoeken in de Antwerpse zwembaden en dus komt de stad met een aangepaste regeling voor zwemvijver Boekenberg. Afzonderlijke blokken moeten de zwembeurt voor iedereen zo coronaveilig en aangenaam mogelijk laten verlopen.

 1. Derde Butcher’s Store opent op Zuid: “Ambachtelijke slagerij ontbrak hier nog”

  Derde Butcher’s Store opent op Zuid: “Ambachte­lij­ke slagerij ontbrak hier nog”

  Na de Butcher’s Store in Hove en die in de Antwerp City Brewery, opent meesterslager Luc De Laet zijn derde zaak in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Het woord ‘luxeslager’ in de mond nemen, is niet overdreven: naast vers kwaliteitsvlees vind je er ook bereide gerechten, een goede fles wijn of tapas. “Je kan gerust wat minder vlees eten, als het maar béter vlees is”, klinkt het bij slager De Laet.
 2. Restorecensie. Gå Nord: gastronomische brunch op een zonnig terras
  PREMIUM

  Restorecen­sie. Gå Nord: gastronomi­sche brunch op een zonnig terras

  In Park Spoor Noord vind je het sfeervolle Gå Nord, waar je zowel kunt dineren, iets drinken in de bar als brunchen op zondag. Het restaurant is gevestigd in een industrieel koetshuis uit 1900: binnen is de zaak modern en in Scandinavische stijl ingericht met een gigantische open keuken, maar wij nemen buiten plaats op het zonnige terras voor een brunch op een luie zondag. Tijd om aan te schuiven voor een nieuwe aflevering van onze restaurantrecensies.