Nét nu we aan het bekomen zijn van een hittegolf, worden in de etalage van de voormalige kledingzaak P&C op de Antwerpse Meir kerstbomen geplaatst.
Volledig scherm
Nét nu we aan het bekomen zijn van een hittegolf, worden in de etalage van de voormalige kledingzaak P&C op de Antwerpse Meir kerstbomen geplaatst. © Tessa Kraan

Hittegolf nét voorbij… en daar zijn de eerste kerstbomen op de Antwerpse Meir: “Te vroeg voor kerst? Ik denk het niet”

AntwerpenVoorbijgangers op de Antwerpse Meir wreven zich donderdag serieus in de ogen. Want nét nu we aan het bekomen zijn van een heuse hittegolf, worden in de etalage van de voormalige kledingzaak P&C – jawel - kerstbomen geplaatst. Het werk van kerstwinkel It’s All About Christmas, zo blijkt, die er dit najaar zijn intrek neemt.

  1. Dronken met kind op de achterbank keert om bij verkeerscontrole aan Waaslandtunnel om politie te vermijden
    Antwerpen

    Dronken met kind op de achterbank keert om bij verkeers­con­tro­le aan Waasland­tun­nel om politie te vermijden

    De Antwerpse politie controleerde verleden zondag het verkeer aan de uitgang van de Waaslandtunnel op Linkeroever en aan de Plantin en Moretuslei. Drie bestuurders hadden drugs gebruikt en kregen meteen een rijverbod van 15 dagen. Een vrouw die eveneens onder de invloed was, besloot bij het dispositief om te keren en weg te rijden, waarbij ze een paar gevaarlijke manoeuvres uithaalde. Ook zij mocht haar rijbewijs onmiddellijk afgeven.