Voor de fietsstraat kan worden geschilderd, moet het wegdek deftig worden hersteld. De aannemer begon maandag alvast in het stuk tussen de Eliaertstraat en de Kroonstraat.
Volledig scherm
Voor de fietsstraat kan worden geschilderd, moet het wegdek deftig worden hersteld. De aannemer begon maandag alvast in het stuk tussen de Eliaertstraat en de Kroonstraat. © Tessa Kraan

Het is eindelijk begonnen: eerst wordt wegdek Turnhoutsebaan aangepakt om er een fietsstraat van te maken

Borgerhout/AntwerpenHet definitieve startschot voor de heraanleg van de Turnhoutsebaan in Borgerhout tot fietsstraat is gegeven. Maandag begon de aannemer aan de herstelling van het wegdek in de zone tussen de Eliaertsstraat en de Helmstraat/Kroonstraat. Om de komende vier weken alle verkeer mogelijk te houden, neemt men telkens bepaalde zones van de straat in.

  1. Van één vintage wandkast tot een van de populairste, Antwerpse meubelmerken: “Dat we proberen inzetten op unieke stukken, wil niet zeggen dat we een high-end merk willen zijn”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Van één vintage wandkast tot een van de populair­ste, Antwerpse meubelmer­ken: “Dat we proberen inzetten op unieke stukken, wil niet zeggen dat we een high-end merk willen zijn”

    De kans is groot dat je al hebt gehoord van Furnified. Het Antwerpse meubelmerk doet het enorm goed op Instagram, mag de laatste jaren een hoge omzetgroei optekenen, én er zijn ook heel wat concrete plannen om uit te breiden naar het buitenland. Ook hun nieuwe badkamermerk Going Objects is een schot in de roos. Een gesprek met COO Ward Thibaut (37) en CEO Dimitri De Vocht (42): “We willen inspireren met onze meubels.”