Jochem Peeters, Dieter Veulemans en Steven De Beukelaer  organiseren voor het eerst een oudejaarsfeest in het Centraal Station van Antwerpen.
Volledig scherm
Jochem Peeters, Dieter Veulemans en Steven De Beukelaer organiseren voor het eerst een oudejaarsfeest in het Centraal Station van Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Het Centraal Station als unieke locatie voor een nieuw oudejaarsfeest

‘One More Time’ organiseert voor het eerst een eindejaarsfeest in het Centraal Station in Antwerpen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”