PAKT is een van de favoriete plekken van Dziubi Steenbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
PAKT is een van de favoriete plekken van Dziubi Steenbergen. © Tessa Kraan

Het Antwerpen van Blind Getrouwd-deelnemer Dziubi (29): “In dit café heb ik al regelmatig op de toog gedanst”

AntwerpenDziubi Steenbergen (29) steelt harten tijdens zijn deelname aan Blind Getrouwd. De sympathieke Limburger woont al een paar jaar in Antwerpen, waar hij een job heeft als marketingexpert en vrijwilliger is bij de Antwerp Pride. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn nieuwe thuisstad. “Het stadsleven is fantastisch, maar soms wil ik ook even tot rust komen.”

  1. ‘Shine a Light’ hult Rivierenhof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”
    PREMIUM
    Antwerpen/Deurne

    ‘Shine a Light’ hult Rivieren­hof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”

    Waar het Rivierenhof zich ‘s avonds normaal hult in duisternis en kou, was dat zaterdagavond toch wel even anders. Enkele honderden mensen kwamen gisteren samen bij de Spiegelvijver voor ‘Shine a Light’, een evenement georganiseerd door familie en vrienden van Julie Van Espen om haar te herdenken. Iedereen die aanwezig was kreeg de gelegenheid om een lichtgevend bootje op de vijver laten drijven, niet enkel voor Julie, maar voor alle mensen en geliefden die ze verloren hebben. “Wij zijn hier onder meer voor ons konijn César”