Stand-upcomedian Alex Agnew in zijn thuishaven The Joker: "Deze ouderwetse bruine kroeg kan ik veel meer appreciëren dan zo'n moderne hippiebar."
Volledig scherm
PREMIUM
Stand-upcomedian Alex Agnew in zijn thuishaven The Joker: "Deze ouderwetse bruine kroeg kan ik veel meer appreciëren dan zo'n moderne hippiebar." © Joel Hoylaerts / Photo News

Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”

Al week hij intussen uit naar Mortsel, Alex Agnew (48) weet na jaren woonst in het centrum van Antwerpen waar hij vertier moet opzoeken. In deze reeks ontdekken we waar de stand-upcomedian graag bourgondisch eet, zijn nerdy-kantje tot uiting komt en waar volgens hem de diversiteit in de stad het mooist tot uiting komt: “Nog nooit zo’n bont allegaartje van mensen op één plek gezien.”

  1. Water-link reageert op rapport Universiteit Amsterdam: “Antwerps kraantjeswater veilig en gezond”
    Antwerpen

    Wa­ter-link reageert op rapport Universi­teit Amsterdam: “Antwerps kraantjes­wa­ter veilig en gezond”

    Volgens Antwerpse drinkwaterbedrijf Water-link voldoet het kraantjeswater aan alle officiële kwaliteitseisen. “Het is veilig en gezond. Ook voor PFAS-vervuiling scoren we goed”, luidt het. Het bedrijf reageert daarmee op het nieuws dat de Westerschelde zwaar vervuild is door PFAS en dat ook het Antwerpse kraantjeswater ‘gevaarlijk’ in de buurt van de norm komt. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam.