Havenarbeiders doneren 50.000 euro aan Oekraïne.
Volledig scherm
Havenarbeiders doneren 50.000 euro aan Oekraïne. © rv

Havenarbeiders schenken 50.000 euro aan Oekraïne

AntwerpenOok de Antwerpse haven is solidair met Oekraïne: zo schenken werkgeversorganisatie Cepa, de 10.000 havenarbeiders en het Gemeenschappelijk Vakbondsfront van BTB, ACV-TRANSCOM en ACLVB 50.000 euro aan de benefietactie Oekraïne 1212. Daarnaast schenkt Cepa twee van haar ambulances om te worden ingezet in het getroffen land.

  1. Kunnen socialisten en liberalen in Antwerps college elkaars bloed drinken? Jinnih Beels: “Na gemiste tweede schepen is het payback-time voor Open Vld”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Kunnen socialis­ten en liberalen in Antwerps college elkaars bloed drinken? Jinnih Beels: “Na gemiste tweede schepen is het pay­back-ti­me voor Open Vld”

    Socialisten en liberalen hebben het stilaan met elkaar gehad in het Antwerpse college. Dat werd deze week pijnlijk duidelijk op de raadscommissies. Ex-schepen Claude Marinower (Open Vld) insinueerde dat schepen Jinnih Beels (Vooruit) politieke belangen laat meespelen voor het uitdelen van subsidies. “Open Vld is aan het spartelen om niet te verdrinken en doet dat op de kap van 140 kwetsbare jongeren”, reageert Beels bij onze redactie.