Met een fietstocht langs de verschillende stakingsposten wil Hart Boven Hard aantonen dat ze solidair zijn met de stakers en het protest steunen.
Volledig scherm
Met een fietstocht langs de verschillende stakingsposten wil Hart Boven Hard aantonen dat ze solidair zijn met de stakers en het protest steunen. © Klaas De Scheirder

Hart Boven Hard heeft ook hart voor stakers: burgerbeweging houdt ‘bike strike’ langs Antwerpse stakingsposten

In Antwerpen heeft de burgerbeweging Hart Boven Hard een fietstocht gehouden langs de verschillende stakingsposten. De organisatie wil zo aantonen dat ze solidair zijn met de stakers en het protest steunen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. NMBS maakt mondmaskersvrije zone in Antwerpen Centraal voor wie zijn koffie of croissant wil nuttigen: “maximum twaalf personen en registeren is verplicht”

    NMBS maakt mondmas­kers­vrije zone in Antwerpen Centraal voor wie zijn koffie of croissant wil nuttigen: “maximum twaalf personen en registeren is verplicht”

    Onder de grote koepel, ergens halverwege in het Centraal Station van Antwerpen, vinden pendelaars een speciale eet- en drinkzone waar je je mondmaskers mag afdoen als je je koffie of smosje wil nuttigen. Er staan drie tafeltjes, met de nodige ontsmettingsmiddelen, er mag maximum 12 man tegelijk binnen en registreren is verplicht.