Ariana (22) en Indra (24) over seksueel overschrijdend gedrag in Antwerpen: "Laatst moest ik me ontfermen over een achttienjarig meisje die gedrogeerd werd en het noorden kwijt was. Als er dan niemand is om te helpen, kan het fout aflopen."
Volledig scherm
Ariana (22) en Indra (24) over seksueel overschrijdend gedrag in Antwerpen: "Laatst moest ik me ontfermen over een achttienjarig meisje die gedrogeerd werd en het noorden kwijt was. Als er dan niemand is om te helpen, kan het fout aflopen." © Klaas De Scheirder

“Hang de superheld niet uit, maar weet dat je iéts kan doen”: nieuwe campagne stelt seksueel grensoverschrijdend gedrag in Antwerpen aan de kaak

AntwerpenUit het Safer Cities Rapport van Plan International blijkt dat slechts 3% van de slachtoffers van seksuele intimidatie in Antwerpen geholpen werd door omstanders. Maar hoe moet je best reageren als je er getuige van wordt? De nieuwe campagne van de stad Antwerpen in samenwerking met de vzw’s Pimento en Sensoa kan er een antwoord op bieden: “Hang de superheld niet uit, maar weet dat je iéts kan doen.”

  1. Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschoppenhoflaan aan het juiste adres

    Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschop­pen­hof­laan aan het juiste adres

    Op zoek naar een degelijke tweedehandswagen? Of wil je je auto verkopen zonder dat je er zelf te veel tijd in hoeft te steken? In beide gevallen moet je bij de nieuwe vestiging van Auto Agentschap op de Bisschoppenhoflaan in Antwerpen zijn. “Ons concept bestaat al langer in Brussel en Wallonië, maar nu willen we het ook in Vlaanderen introduceren”, aldus CEO Johan De Decker.