Pascale Poppe denkt elke dag aan haar halfzus.
Volledig scherm
Pascale Poppe denkt elke dag aan haar halfzus. © VTM Nieuws

Halfzus Eve Poppe reageert: “Nu we de dader hebben, komt het verdriet terug boven”

Gisteren werd het onderzoek naar de moord op Eve Poppe uit 1997 heropend. Het gerecht gaat ervan uit dat de man die vorig jaar een gelijkaardige moord uit 1992 bekende, ook Eve vermoord heeft. De halfzus van Eve gelooft dat deze man, een glazenwasser van 55, nog meer slachtoffers gemaakt heeft.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zo is ons cafégedrag veranderd sinds het sluitingsuur: “Spontaniteit van café-avond is verdwenen”
  PREMIUM

  Zo is ons cafégedrag veranderd sinds het sluitings­uur: “Spontani­teit van café-avond is verdwenen”

  Heeft het sluitingsuur van ons een andere caféganger gemaakt? Onder de Antwerpse terrasjesklanten horen we verschillende opinies. Als om half 1 de laatste ronde wordt gegeven, kijkt niemand nog verbaasd op. Door corona worden we nu al sinds de heropening van de cafés, precies een maand geleden, om stipt 1 uur buiten gewerkt in de kroeg. “De dag erna ben ik blij dat ik genoeg geslapen heb.”
 2. Pieter (31) ontwerpt datingplatform gericht op kennis en slow speeddating: “De wetenschappelijk vragenlijsten zorgen voor een efficiënte match”

  Pieter (31) ontwerpt datingplat­form gericht op kennis en slow speedda­ting: “De wetenschap­pe­lijk vragenlijs­ten zorgen voor een efficiënte match”

  Pieter Uytterlinde (31) lanceert in Antwerpen het nieuwe datingconcept ‘Date A Mate’. Ingeschreven vrijgezellen worden aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschappelijke vragenlijsten. Nadien nemen ze deel aan een datingtraject met minstens vijf sessies. “Zo leren ze elkaar tot op een dieper niveau leren kennen en baseren ze zich niet alleen op oppervlakkige kennis.”
 3. Antwerpse prof Wouter Van Dooren dient bezwaar in tegen bouw Oosterweel: “Combinatie van modal shift en A102-snelweg zou veel beter zijn”
  PREMIUM

  Antwerpse prof Wouter Van Dooren dient bezwaar in tegen bouw Oosterweel: “Combinatie van modal shift en A102-snel­weg zou veel beter zijn”

  De Antwerpse professor Bestuurskunde Wouter Van Dooren heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de bouwaanvraag voor de Oosterweelverbinding. Geen grote verrassing, aangezien Van Dooren al jaren kritisch tegen het Oosterweeldossier aankijkt. “Als men eerst de A102 en de rest van het noordelijke haventracé bouwt én dat combineert met een modal shift naar 50 procent duurzaam vervoer, is Oosterweel niet nodig”, zo betoogt hij.