Liefdeskoppel Hakim Chatar en Jolien Roets hebben naast hun kindje Idris nu ook een professioneel project samen: 'Q-DOWNTOWN'
Volledig scherm
Liefdeskoppel Hakim Chatar en Jolien Roets hebben naast hun kindje Idris nu ook een professioneel project samen: 'Q-DOWNTOWN' © Q-DOWNTOWN

Hakim Chatar en Jolien Roets doen het nu ook samen op de radio: “Met Q-DOWNTOWN op zoek naar jong talent met verschillende culturele achtergronden”

ANTWERPENDeejays en radiomakers Jolien Roets en Hakim Chatar zijn niet enkel een liefdeskoppel, ze doen het nu ook samen op de digitale radiozender ‘Q-DOWNTOWN’ onder de vleugels van Qmusic. Op het creative content-festival Point Of U zullen ze dit weekend nieuw, jong talent sprokkelen om mee te werken aan hun hiphop- en r&b-kanaal. “Het is belangrijk dat alle jongeren gerepresenteerd worden op de radio, we vinden die ook, zeer organisch, absoluut niet geforceerd.”

  1. Luc Van der Kelen over incidenten in kinderopvang: “Niet alles kan tegelijk, maar een regio met de ambities van Vlaanderen, moet veel beter kunnen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Luc Van der Kelen over incidenten in kinderop­vang: “Niet alles kan tegelijk, maar een regio met de ambities van Vlaanderen, moet veel beter kunnen”

    Geen maand gaat voorbij of er doet zich een incident voor in de kinderopvang. Hilde Crevits was een week minister van Welzijn en ze beval al een doorlichting van 54 crèches. Noem het gerust een voorbeeld van doortastend optreden. Crevits voelt problemen aan nog voor ze zich stellen, om een beroemde CVP’er te citeren. Ze is dan ook een raspolitica. Wouter Beke was meer ambtenaar. Een pietje juist. Hij voelde het niet aan.