Charlie Van Leuffel is districtschepen in Antwerpen.
Volledig scherm
Charlie Van Leuffel is districtschepen in Antwerpen. © Laenen

“Had ik maar oordoppen gedragen”: districtsschepen Charlie Van Leuffel (N-VA) lijdt aan oorsuizen en ijvert voor betere preventie

Chronisch oorsuizen kan van je leven een hel maken. Vraag het maar aan Antwerps N-VA-districtsschepen Charlie Van Leuffel (30). Ze lijdt al zeven jaar aan tinnitus. Preventie kan veel ellende voorkomen. Via het districtscollege overtuigde ze het stadsbestuur om te investeren in geluidsmeters. Organisaties kunnen die dan gratis ontlenen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vernieuwde helft Rozentuin Rivierenhof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vernieuwde helft Rozentuin Rivieren­hof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vorig jaar ging de Rozentuin in het Rivierenhof voor de helft op slot. De geliefde verpoosplaats van vele parkbezoekers was ‘bodem-moe’ en de prachtige collectie rozenstruiken kwijnde weg. Provincie Antwerpen zette geëngageerd in op een milieuvriendelijke renovatie van de westelijke helft. Net op tijd voor de zomer is het vernieuwde deel klaar en opnieuw open voor bezoekers.