Volledig scherm
© Adobe Stock

Grote Coronastudie toont aan: één op vier Belgen zag inkomen dalen tijdens coronacrisis

24% van de Belgen zegt dat hun inkomsten in 2020 gedaald zijn. Dat blijkt uit de resultaten van de twintigste golf van de Grote Coronastudie, waaruit ook blijkt dat meer en meer mensen in quarantaine zitten.

 1. ‘Coronazitting’ in politierechtbank deel 2: ‘diefstal of inbreuk op het uitgaansverbod?’
  Antwerpen

  ‘Coronazit­ting’ in politie­recht­bank deel 2: ‘diefstal of inbreuk op het uitgaans­ver­bod?’

  Ook vanochtend had de politierechtbank werk genoeg met de uiteenlopende corona-dossiers die zich de afgelopen 6 maanden hebben opgestapeld. Evenwel gaf het leeuwendeel van de verdachten verstek, net zoals gisteren, en moest het gros van de uitspraken dan ook in hun afwezigheid gedaan worden. Enkele verdachten toonden hun gezicht wel, wat hier en daar tot interessante situaties leidde.
 2. Antwerpenaar wint World Illustration Award: “Voor mijn passie gaan, was de beste keuze van mijn leven”
  Antwerpen

  Antwerpe­naar wint World Illustrati­on Award: “Voor mijn passie gaan, was de beste keuze van mijn leven”

  Misschien ken je hem wel van het interieur van Bar Palmier, The Dirty Rabbit en L’epicerie du Cirque in Antwerpen: Xavier Segers (35) mag zich sinds woensdag de trotse eigenaar noemen van een World Illustration Award. De Antwerpenaar won de award met zijn installatie gebaseerd op de opera A Cunning Little Vixen in het Wales Millennium Centre in Cardiff. “Ik woon dan wel in Londen, maar de connectie met Antwerpen blijft heel sterk.”