Midden juli opent het nieuwe karaokeconcept op de Noorderlaan 33.
Volledig scherm
PREMIUM
Midden juli opent het nieuwe karaokeconcept op de Noorderlaan 33. © Laurent Dierckx

Grootste karaokeconcept van Europa opent in Antwerpen: “Concurrentie denkt dat we totaal op onze kop gevallen zijn”

AntwerpenZangtalent opgelet: vanaf midden juli opent Joyt zijn deuren voor een intense karaokeavond op de Noorderlaan. In bubbels van 2 tot 20 man kan je in één van de 22 geluidsdichte ‘karaokeboxen’ de longen uit je lijf schreeuwen. Joyt kan zich hiermee de grootste van zijn soort in Europa noemen: “Het karaoke-gebeuren is maar een deel van de totale belevenis. Bij ons kom je om je van A tot Z te amuseren.”

 1. Zeeschip van Antwerpse rederij gedumpt op strand in Bangladesh: parket in beroep tegen vrijspraak voor illegale sloop
  PREMIUM
  Antwerpen

  Zeeschip van Antwerpse rederij gedumpt op strand in Bangladesh: parket in beroep tegen vrijspraak voor illegale sloop

  Het Antwerpse parket gaat in beroep tegen de vrijspraak van Bocimar International, een dochterbedrijf van de Belgische rederij CMB. De rechter oordeelde eind juni dat de rederij niet schuldig is aan de illegale sloop van een 170.000 ton zwaar zeeschip op een strand in Bangladesh. Rederij CMB is in handen van de zonen van Marc Saverys, nazaat van de belangrijke Antwerpse redersfamilie Saverys.
 2. Pop-upvaccinatiecentrum aan Spoor Noord draait op volle toeren: “Als Mozes niet naar de berg komt...”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Pop-upvaccina­tie­cen­trum aan Spoor Noord draait op volle toeren: “Als Mozes niet naar de berg komt...”

  De pop-upvaccinatiecentra die eerstelijnzones van de stad organiseren, zijn een succes. Deze week werden er al 700 mensen met een dosis Johnson en Johnson geprikt , en ook vandaag kende het pop-updorp aan Park Spoor Noord een succesvolle opkomst, alle 250 dosissen werden uitgedeeld: “Dit is veel laagdrempeliger dan VacCovid aan Spoor Oost. Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg.’”
 3. 40 maanden cel voor man die eigen kinderen ontvoerde: “Hiermee hebben we de kinderen nog niet terug.”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hasselt

  40 maanden cel voor man die eigen kinderen ontvoerde: “Hiermee hebben we de kinderen nog niet terug.”

  Khaled A. (49) gaat voor 40 maanden de gevangenis in. Op 1 augustus vorig jaar verdoofde hij zijn ex-vrouw en nam hij hun beide kinderen mee naar Egypte, om er dan voor te zorgen dat die niet meer konden terugkeren. Het werd het begin van een lange lijdensweg voor moeder Issa (39) die haar kinderen al een jaar niet meer heeft gezien. “Het is een eerste stap, maar hiermee hebben we de kinderen nog niet terug.”