Groot nieuws voor Antwerpse ZOO: leeuwin Tasa bevallen van drie welpjes

AntwerpenSchitterend nieuws uit de Antwerpse ZOO: daar is de jonge leeuwin Tasa vorige week bevallen van drie gezonde welpjes. Een belangrijk moment voor de dierentuin die deelneemt aan het kweekprogramma van de West- en Centraal-Afrikaanse leeuw. Het was ook al negen jaar geleden dat er nog een welp werd geboren in Antwerpen. Dat was Nestor, vandaag de koning van de ZOO en vader van de drieling.

 1. Stadsschouwburg pronkt weer in volle glorie: anderhalf jaar na première schittert cast van MAMMA MIA! weer op het podium
  Antwerpen

  Stads­schouw­burg pronkt weer in volle glorie: anderhalf jaar na première schittert cast van MAMMA MIA! weer op het podium

  Ruim anderhalf jaar na de première kunnen de meer dan 50.000 ticketkopers van de feelgood-musical MAMMA MIA! weer plaatsnemen in de tribunes van de Antwerpse Stadsschouwburg. Na maandenlang repeteren schitterden Vlaamse actrices Tinne Oltmants, Evi Hanssen en Ann Van den Broeck gisterenavond weer op het podium. Voor acteur-regisseur Stany Crets was de avond geslaagd: “Het minutenlange slotapplaus was overweldigend. Ik zag heel wat mensen een traantje wegpinken.”
 2. Oplichter doet zich voor als pakjeskoerier en besteelt bejaarden, gehandicapten en BV’s
  PREMIUM
  Antwerpen

  Oplichter doet zich voor als pakjeskoe­rier en besteelt bejaarden, gehandicap­ten en BV’s

  Genoeg smoezen en beloftes, de openbare aanklager moet er niet meer van weten. Zij vordert vijf jaar celstraf tegen dief en oplichter Driss M. De illegale Marokkaan heeft tientallen mensen opgelicht, meestal door zich als pakjeskoerier voor te doen. Onder de slachtoffers acteur Guga Baul maar ook gehandicapte mensen of opa’s die op hun kleinkinderen pasten. Dader Driss M. is al negentien keer veroordeeld.