Vic en Elly Snauwaert kwamen ook beneden meegenieten van het feestje dat de buurtbewoners hadden ineengestoken voor hun diamanten bruiloft.
Volledig scherm
Vic en Elly Snauwaert kwamen ook beneden meegenieten van het feestje dat de buurtbewoners hadden ineengestoken voor hun diamanten bruiloft. © Klaas De Scheirder

Groot feest voor hun diamanten bruiloft kon niet, maar buren op Linkeroever bezorgen Vic en Elly tóch onvergetelijk moment

Een diamanten bruiloft vier je liefst met een groot feest, maar dat zat er voor Vic (85) en Elly Snauwaert (83) in coronatijden helaas niet in. Des te groter was de verrassing toen de buurtbewoners op Linkeroever maandag om 14 uur uitpakten met een overdonderend applaus én een miniconcert van acteur Steven De Lelie voor het echtpaar op de tiende verdieping van hun woonblok in de Gloriantlaan. Elly weende van emotie.

  1. Tien sluikstorters betrapt door politie in burger

    Tien sluikstor­ters betrapt door politie in burger

    Het wijkteam van de Handelstraat hield toezicht in de Ellermanstraat na recente meldingen van een toename van sluikstort. Er werden zes personen op heterdaad betrapt en beboet. Ook in de Lange Winkelhaakstraat en de Goudbloemstraat werden telkens twee sluikstorters beboet. Elke keer ging het om personen die hun restafval voor de deur van hun buren plaatsten in zwarte vuilniszakken. Dankzij toezicht in burger en de aanwezige politiecamera’s konden de overtreders beboet worden.