Gemeenteraadslid Ilse van Dienderen (Groen) op de Gemeenteraad in Antwerpen
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Ilse van Dienderen (Groen) op de Gemeenteraad in Antwerpen © Tessa Kraan

Groen noemt vervoersplan Sportpaleis een ‘slag in het gezicht van 10.000 buurtbewoners’: “Stad belooft hemel op aarde, maar het wordt een hel voor de buurt”

AntwerpenGroen is niet tevreden met het nieuwe vervoersplan van het Sportpaleis. Volgens gemeenteraadslid Ilse van Dienderen werd het zonder overleg doorgeduwd en bevat het geen verbetering voor de buurtbewoners. “Het openbaar vervoer aan het Sportpaleis is ondermaats en de buurten kreunen onder de parkeerdruk.”

  1. IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigende gijzelnemer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemeester spreken!”

    IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigen­de gijzelne­mer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemees­ter spreken!”

    De Antwerpse politie en brandweer hebben woensdag een demonstratie in Antwerpen gegeven waarbij burgemeester Bart De Wever (N-VA) optrad als gijzelnemer. In de stad is een intense samenwerking ontstaan tussen politie en brandweer in de Casualty Extraction Rescue Teams (CE-RT). De voorbije maanden werden in die teams al honderden politie- en brandweermensen opgeleid.