Timon Van De Voorde en Griet Priem stimuleren voortaan ook in Antwerpen 'toevallige ontmoetingen' via 'ik, jij, wij(n)'.
Volledig scherm
Timon Van De Voorde en Griet Priem stimuleren voortaan ook in Antwerpen 'toevallige ontmoetingen' via 'ik, jij, wij(n)'. © Michiel Devijver

Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetingen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”

ANTWERPEN/GENTHet concept ‘ik, jij, wij(n)’ van de twee Gentse vrienden Griet Priem (26) en Timon Van De Voorde (29) komt voor het eerst naar Antwerpen. Twee onbekenden kopen elk een halve fles wijn - voor de gezelligheid - en worden aan elkaar gekoppeld voor een leuke ontmoeting met een glas. “We missen het om op café te gaan en aan de praat te geraken met iemand aan de toog, of om iemand te leren kennen op een feestje.”

 1. A’nouch (30) is patiënte fibromyalgie en heeft altijd pijn: “Maar ik weiger als een non te leven”
  PREMIUM
  Antwerpen

  A’nouch (30) is patiënte fibromyal­gie en heeft altijd pijn: “Maar ik weiger als een non te leven”

  12 mei is Internationale Fibromyalgiedag. Een gewone woensdag voor velen, voor A’nouch Van den Block (30) een dag waarop ze stilstaat over de chronische ziekte waar ze al van kinds af aan mee leeft. Ze vertelt over haar dagelijkse strijd, waarom ze een mini-documentaire maakte en het fenomeen ‘medical gaslighting’: “ Kampen met fibromyalgie is de slechtst betaalde full-time klotejob die je kan hebben.”
 1. Vissen maken einde aan muggenoverlast in Kamperland
  Play

  Vissen maken einde aan muggenover­last in Kamperland

 2. Zeilbootje belandt op de keien in Vlissingen
  Play

  Zeilbootje belandt op de keien in Vlissingen