Een mensenleven redden: stel dat dat ooit moet gebeuren? Op een cursus hartmassage en gebruik van een AED-toestel leren deelnemers om stap voor stap snel en efficiënt te reageren in een noodsituatie. 
Volledig scherm
Een mensenleven redden: stel dat dat ooit moet gebeuren? Op een cursus hartmassage en gebruik van een AED-toestel leren deelnemers om stap voor stap snel en efficiënt te reageren in een noodsituatie.  © Getty Images/EyeEm

Gratis workshops hartmassage en gebruik van AED-toestel

AntwerpenEen mensenleven redden: stel dat dat ooit moet gebeuren? Op een cursus ‘hartmassage’ en ‘gebruik van een AED-toestel’ in Hoboken leren deelnemers om stap voor stap snel en efficiënt te reageren in een noodsituatie. 

  1. Nog eens twee jaar cel erbij voor vader uit Antwerpen die kinderen ontvoerde naar Egypte
    PREMIUM
    Antwerpen

    Nog eens twee jaar cel erbij voor vader uit Antwerpen die kinderen ontvoerde naar Egypte

    Shreen Issa (40) kent al twee jaar lang geen rust meer. Sinds haar voormalige echtgenoot Khaled A. (50) hun twee kinderen zonder haar toestemming meenam naar Egypte, heeft ze haar zoontje (8) en dochtertje (6) niet meer in levenden lijve gezien. En gerechtelijke veroordelingen lijken Khaled er niet van te kunnen overtuigen de ontvoering ongedaan te maken. Daarom is hij nu, in een compleet nieuwe rechtszaak, opnieuw veroordeeld tot twee jaar cel. “Khaled maakt het geluk van zijn kinderen ondergeschikt aan zijn rancune jegens zijn ex-partner.”