Het 11 julifeest op de Grote Markt in 2019.
Volledig scherm
Het 11 julifeest op de Grote Markt in 2019. © Victoriano Moreno

Gratis optredens op Grote Markt voor 11 julifeest

AntwerpenVoor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap kunnen stad Antwerpen en VRT na een aantal coronajaren opnieuw een feest mét publiek op de Grote Markt organiseren. Iedereen is welkom voor de optredens van Vlaamse artiesten op maandag 11 juli, aan de voet van het zonet gerestaureerde stadhuis. In de namiddag komt een verrassingsband voor kinderen optreden.

  1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
    ANTWERP PRIDE

    Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

    Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”