Volledig scherm
PREMIUM
Het restaurant Dikke Mee werd deze zomer overgenomen door Mohamed B. © rv

Granaten viseren “joch” met Rolls Royce en eigen restaurant

De granaten die deze zomer aan een restaurant in het Antwerpse park Den Brandt ontploften, waren waarschijnlijk  wél gelinkt aan de drugsmaffia. De krant De Morgen onthult dat het restaurant Dikke Mee  in datzelfde park net deze zomer is opgekocht door Mohamed B., een handlanger van de Antwerpse drugsbaron  Othman El Ballouti. 

Op 17 juli werd een granaat binnen gegooid in restaurant Grand Café in Park Den Brandt in Antwerpen. Het ding ontplofte niet, en diezelfde nacht probeerde iemand brand te stichten in restaurant Murni, ook in Park Den Brandt. Twee dagen later gooide iemand een granaat door het raam van het Grand Café, en deze keer ontplofte die wel. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse provincieraad vanaf nu te volgen via livestream: “nieuwe stap in transparantie bestuur”

    Antwerpse provincie­raad vanaf nu te volgen via livestream: “nieuwe stap in transparan­tie bestuur”

    Op donderdag 23 januari zendt de provincie Antwerpen voor het eerst de provincieraad uit via livestreaming. Op de provinciale website kunnen mensen al enkele jaren de ontwerpbesluiten en het verslag raadplegen, nu kunnen ze ook de bespreking in de raad online volgen van thuis of op hun werkplek. “Dit is een nieuwe stap in de transparantie van ons bestuur,” zegt voorzitter Kris Geysen.