Volledig scherm
Het wapenschild van de nieuwe Antwerpse studentenclub: #McStudentenClub © McDonald's/Reuters

Gloednieuwe studentenclub verenigt ‘burgerlovers’: McDonald’s Antwerpen start #McStudentenClub

Het nieuwe schooljaar is pas van start gegaan en de studenten in Antwerpen hebben er een gloednieuwe studentenclub bij. Uniek, want niet het feesten of drinken staat centraal, maar wel de liefde voor de hamburgers van McDonald’s.

Amor Burgae Atque Fritae Nostra Lex, luidt de leuze van de studentenclub. En iedereen is welkom volgens franchisenemer Peter Verhelst. Wie lid wordt van #McStudentenClub geniet heel het jaar van unieke promoties.

Om #Trotslid te worden van de #McStudentenClub kunnen burgerlovers zich simpelweg op aanwezig zetten op de Facebookpagina ‘Ik laat me dopen bij McDonald’s’. Promoties, evenementen en acties zijn daar te vinden. 

Gratis McDonald’s

Wat de #McStudentenClub doorheen het jaar zal organiseren, hangt af van het praesidium, dat nog verkozen moet worden. De McDo-fans kunnen zich via Facebook nog tot zondag 20 oktober opgeven als praeses, cantor of quaestor. De finalisten nemen het tegen elkaar op in een battle, gejureerd door gerenommeerde Antwerpse studentenclubs. De gelukkigen winnen naast de begeerde titel ook een jaar lang gratis McDonald’s.

McDonald’s Antwerpen telt 9 filialen, op de Keyserlei, Teniersplaats, Meir, Groenplaats en in Aartselaar, Puurs, Burcht, Sint-Niklaas en Wijnegem. Op 28 oktober heeft de officiële huldiging van het eerste praesidium plaats in McDonald’s Meir.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Tijgerpython Germaine keert wellicht nooit meer terug naar baasje: “Kans dat college vergunning geeft is onbestaande”

  Tijgerpy­thon Germaine keert wellicht nooit meer terug naar baasje: “Kans dat college vergunning geeft is onbestaan­de”

  De kans dat Yves Loones en zijn gezin hun tijgerpython Germaine ooit nog terugzien is bijzonder klein. Yves kreeg bij de politie te horen dat de kans erg klein is dat de stad een vergunning zal toekennen. “Het schepencollege moet hierover beslissen en die zullen dat blijkbaar nooit goedkeuren. Stel dat er iets zou gebeuren is de stad mee verantwoordelijk. Onbegrijpelijk, ik wil alle verantwoordelijkheid op mij nemen.” De stad laat weten dat er nog geen beslissing is genomen omdat er nog geen vergunning is aangevraagd.
 2. Fotograaf Stephan Vanfleteren houdt overzichtstentoonstelling in Fotomuseum: “Acht maanden in mijn kelder geleefd om foto’s te selecteren”
  PREMIUM

  Fotograaf Stephan Vanflete­ren houdt overzichts­ten­toon­stel­ling in Fotomuseum: “Acht maanden in mijn kelder geleefd om foto’s te selecteren”

  De Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (50) pakt vanaf volgende week uit met zijn eerste overzichtstentoonstelling ‘Present’. Hij neemt daarvoor het hele Fotomuseum in. Nog nooit eerder werd het hele museum ingenomen door één fotograaf. Naast Vanfleterens bekende werken zal je er ook pareltjes zien die hij terugvond in zijn allereerste fotomappen. “Alsof ik naar mijn eigen leven terugkijk”, zegt hij. “Ik vertoefde 8 maanden in mijn kelder om deze selectie te maken. Dit is heel spannend want als er nu geen volk op af komt is dat zonde van al die tijd”, lacht hij.