Avenue in Antwerp Expo: Alain D'Haese, Koen Kennis en Dirk Van Roy.
Volledig scherm
Avenue in Antwerp Expo: Alain D'Haese, Koen Kennis en Dirk Van Roy. © Klaas De Scheirder

Gloednieuwe evenementenlocatie ‘Avenue’ opent in Antwerp Expo: “Meer internationale beurzen en events aantrekken”

Vandaag werd Avenue voorgesteld, de gloednieuwe evenementenlocatie op de site van Antwerp Expo. Met deze nieuwe locatie van 2.000 vierkante meter richt Antwerp Expo zich tot de eventsector voor de organisatie van bedrijfsevents en congressen. Avenue kadert in het project ‘Antwerp Expo 2.0', een volledige opknapbeurt van de evenementenhal. De afgelopen twee jaar werd al bijna vijf miljoen geïnvesteerd in de vernieuwing van Antwerp Expo.

 1. Studenten Event- en Projectmanagement organiseren grootse infodag in februari: “Extra creativiteit nodig in door coronacrisis”

  Studenten Event- en Projectma­na­ge­ment organise­ren grootse infodag in februari: “Extra creativi­teit nodig in door coronacri­sis”

  De keuze voor de richting Event- en Projectmanagement lijkt minder evident nu er een schokgolf door de evenementensector gaat door het coronavirus. Toch kozen net als vorige jaren opnieuw meer dan 100 eerstejaarsstudenten voor deze richting. De docenten moeten door de crisis creatief zijn in hun aanpak van de praktijkopdrachten tijdens de coronacrisis.
 1. Véronique Leysen toont haar leukste plekjes van Antwerpen: “Mogen werken in deze wereldstad maakt me gelukkig”
  PREMIUM

  Véronique Leysen toont haar leukste plekjes van Antwerpen: “Mogen werken in deze wereldstad maakt me gelukkig”

  Studio Véro, make-uptutorials, de franchise van koffiebar Maurice, en voltijds moederschap van twee kindjes: onderneemster Véronique Leysen (34) zit niet stil. De Mechelse verhuisde onlangs terug naar haar geboortestad, maar leeft nog steeds in Antwerpen. “Ik woonde al sinds mijn 17de in Antwerpen, en ik moet toegeven dat ik heel graag vertoef in deze wereldstad, liever dan in provinciestadje Mechelen. Ik ben hier gelukkig nog dagelijks voor het werk, en misschien kom ik hier wel terug wonen als de kinderen het huis uit zijn.” Maar tot het zover is, verklapt Véronique ons wel al haar 8 favoriete plekjes in Antwerpen.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Antwerpen op dinsdag 29 september

  Stijging van aantal besmettin­gen in Antwerpen op dinsdag 29 september

  In Antwerpen zijn er op één dag 202 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 188. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 1915 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Antwerpen komt dat getal nu op 362 te liggen. Antwerpen heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.