OT met Confessions
Volledig scherm
OT met Confessions © Confessions

Girlpower in modern jasje: Antwerpse Olivia Trappeniers lanceert eigen album ‘Confessions’

De 22-jarige Olivia Trappeniers, beter bekend als OT, heeft na een nummer één-hit met Regi nu ook een eigen album, ‘Confessions’. OT kan je herkennen uit de talentenjacht ‘The Voice’ (2016). Een jaar later werd ze bekroond tot eerste ‘Rising Star’ van radiozender MNM, en nu heeft ze dus ook een eigen album.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discriminerende en ongegronde maatregelen gaat voort”

    Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discrimine­ren­de en ongegronde maatrege­len gaat voort”

    Na de zestigjarige onafhankelijkheid van Congo in perspectief te plaatsen via projecties op Antwerpse monumenten viseert de groep geëngageerde kunstenaars die zich ‘AWARE & AWAKE’ noemen zich nu op de avondklok. Gewapend met beamers en licht transformeerde het collectief vrijdagavond het MAS en later deze maand komen ook het Stad- en Provinciehuis nog aan de beurt en de Boerentoren. “Onze vrijheden worden ingeperkt en bedreigd met onrechtmatige en dubieuze wetten.”