De Scheepvaartschool is uitstekend gewapend om de leerlingen veilig op school te ontvangen: Jeroen Strijbos is aangeworven als coronamedewerker.
Volledig scherm
PREMIUM
De Scheepvaartschool is uitstekend gewapend om de leerlingen veilig op school te ontvangen: Jeroen Strijbos is aangeworven als coronamedewerker. © Klaas De Scheirder

Gezocht én gevonden: coronamedewerker start vrijdag op Scheepvaartschool

Een dag of acht: langer had scheepvaartschool Cenflumarin niet nodig om een geschikte ‘coronamedewerker’ te vinden. “Er reageerden dertig kandidaten op onze vacature. Dat kom je niet gauw tegen in het onderwijs”, glundert directeur Roel Buisseret. De uitverkorene is Jeroen Strijbos (32) uit Heist-op-den-Berg. De juiste man op de juiste plaats: hij verloor onlangs immers zijn job als ambulancier én was zelf even coronapatiënt. 

 1. Handelsbeurs Unplugged strikt namen als Helmut Lotti en Günther Neefs

  Handels­beurs Unplugged strikt namen als Helmut Lotti en Günther Neefs

  Een Belgische topartiest, een heerlijk diner en een uniek decor: meer heb je niet nodig voor een avondje ‘Handelsbeurs Unplugged’. Het muzikale diner vloeide voort uit ‘Handelsbeurs By Night’, een gastronomisch viergangenmenu van restaurant Fiera tussen de zuilen van de Antwerpse Handelsbeurs. Vanavond, 17 september, bijt Ozark Henry de spits af. Er volgen in de loop van de maand nog vier andere Belgische artiesten.
 1. Restorecensie. Gå Nord: gastronomische brunch op een zonnig terras
  PREMIUM

  Restorecen­sie. Gå Nord: gastronomi­sche brunch op een zonnig terras

  In Park Spoor Noord vind je het sfeervolle Gå Nord, waar je zowel kunt dineren, iets drinken in de bar als brunchen op zondag. Het restaurant is gevestigd in een industrieel koetshuis uit 1900: binnen is de zaak modern en in Scandinavische stijl ingericht met een gigantische open keuken, maar wij nemen buiten plaats op het zonnige terras voor een brunch op een luie zondag. Tijd om aan te schuiven voor een nieuwe aflevering van onze restaurantrecensies.
 2. Het Bos viert doorstart met vijftig kunstenaars in uniek boek en nieuwe audiovisuele concertreeks: “Een superstraf najaar”

  Het Bos viert doorstart met vijftig kunste­naars in uniek boek en nieuwe audiovisue­le concert­reeks: “Een superstraf najaar”

  De hippe cultuurtempel Het Bos heeft de deuren weer geopend. Donderdagavond werd de doorstart in Het Bos gevierd met de lancering van het boek RISOTTO, waaraan vijftig kunstenaars meewerkten en vanaf volgende week start concertreeks Bosbubbles, waarbij muzikanten en kunstenaars samen voor een audiovisueel spektakel zorgen. “Na de bittere pil gaan we er weer met volle moed tegenaan.”