Tijdens de nacht van maandag op dinsdag werd een gevel op de Frans Beirenslaan in Borsbeek beschoten.
Volledig scherm
Tijdens de nacht van maandag op dinsdag werd een gevel op de Frans Beirenslaan in Borsbeek beschoten. © PLA

Gevel in Borsbeek onder vuur genomen

Antwerpen/BorsbeekAfgelopen nacht rond 4.30 uur  is een gevel beschoten op de Frans Beirenslaan in Borsbeek. Dat bevestigt het Antwerpse parket. De politie is ter plaatse voor een sporenonderzoek. Er zouden vier schoten zijn gelost.

 1. Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt
  PREMIUM
  ANTWERP PRIDE

  Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt

  Het visitekaartje van elke pride is uiteraard de parade en dat is in Antwerpen niet anders. Toch zet Antwerp Pride voor deze jubileumeditie meer dan ooit in op een erg breed geprogrammeerd, meerdaags zomerfestival. Er valt de komende dagen dus veel meer te beleven dan enkel de kleurrijke stoet en het United Love Festival op de Zuiderkaaien dat daar op volgt. Ontdek hier acht tips voor een geslaagde Antwerp Pride 2022.
 2. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.