Onze vrouw test of de 'riders' van Gorillas wel presteren wat ze beweren, namelijk boodschappen leveren in enkele minuten.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze vrouw test of de 'riders' van Gorillas wel presteren wat ze beweren, namelijk boodschappen leveren in enkele minuten. © GV/Gorillas

GETEST. Gorillas, de service die op enkele minuten je boodschappen aan huis bezorgd: “Snel zijn ze wel, maar voor die restaurantprijs mag dat ook”

Moe, te druk bezig of gewoonweg lui: er zijn allerhande redenen waarom naar de winkel gaan dat ene taakje te veel lijkt. Na de zoveelste hongeraanval - en alweer niks in huis- besloot onze vrouw de onlangs in Antwerpen gelanceerde app Gorillas uit te testen, de service die beweert jouw boodschappen in ‘enkele minuten’ aan huis te leveren. 

  1. Na heisa over openluchtzwemmen: vijver Boekenberg tot eind juni wél op donderdag en vrijdag open

    Na heisa over openlucht­zwem­men: vijver Boekenberg tot eind juni wél op donderdag en vrijdag open

    De beslissing van de stad Antwerpen om de openingsuren van zwemvijver Boekenberg en openluchtzwembad De Molen - door een tekort aan redders - tot aan de zomervakantie te beperken, ontlokte een golf van protest. Niet zonder resultaat, blijkt nu. Het stadsbestuur besliste vandaag om vanaf 8 juni op donderdag en vrijdag tóch bijkomende zwemuren aan te bieden in zwemvijver Boekenberg. Kanttekening: de openingsuren van zwembad Plantin Moretus worden hierdoor wel aangepast.
    Deurne