Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Gestolen nummerplaat, gestolen rijbewijs, gestolen brommer én drugs op zak: bestuurder van bromfiets opgepakt

Een interventiepatrouille van de politie merkte vrijdagavond in de omgeving van de Tweegezusterslaan een bromfietser op die moeite had om zijn tweewieler onder controle te houden. De patrouilleploeg kon de man tegenhouden en toen ze achter de documenten vroegen, bleek de bestuurder die niet bij te hebben. De nummerplaat op de bromfiets bleek bovendien gestolen te zijn. In de bak van de brommer werd nog een andere gestolen nummerplaat en een gestolen rijbewijs aangetroffen. Ook de brommer zelf bleek gestolen. De bestuurder had ook nog eens drugs op zak. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dokter Luc Colemont (62) knokt al tien jaar en 500 lezingen lang tegen darmkanker: “Wat is er schoner dan levens te redden?”
  PREMIUM

  Dokter Luc Colemont (62) knokt al tien jaar en 500 lezingen lang tegen darmkanker: “Wat is er schoner dan levens te redden?”

  Hij geeft volgende week zijn vijfhonderdste lezing sedert hij het ziekenhuis verliet in januari 2016: ‘dokter darmkanker’ Luc Colemont (62) richtte bijna tien jaar geleden de vzw Stop Darmkanker op. We spraken hem over een leven met maar één doel, die rotziekte de wereld uit helpen, de liefde voor zijn Italiaanse schone Antonella en de dood van zijn vader. “‘Wat voor dokter ben ik als ik mijn eigen papa niet eens kan redden?’, dacht ik. Drie weken later stond ik terug in het ziekenhuis.”
 2. Kamers Koningin Paola Kinderziekenhuis binnenkort in onderwaterthema dankzij gulle gift

  Kamers Koningin Paola Kinderzie­ken­huis binnenkort in onderwater­the­ma dankzij gulle gift

  Het verblijf van de kinderen in het Koningin Paola Kinderziekenhuis zal net ietsje aangenamer worden. Hun kamers zullen binnenkort volledig geschilderd worden in het onderwaterthema. Niet alleen leuk om naar te kijken maar ook nog eens een handig hulpmiddeltje tijdens onderzoeken. Restaurant Danieli van Wim Van der Borght vierde 25 jaar en voor die gelegenheid bracht hij een heel mooi cadeau mee naar het ziekenhuis.