Verschillende leden van de familie Y. werden vorige week al opgepakt. Bovenaan de vier clanhoofden Sahin Y. (52), Muhsin Y. (48), Dikran Y. (62) en Can Y. (71). Dikrans zoon Marsin Y. (30), onderaan links, werkte als planner bij DP World in de haven. Van Cans zoon en kopstuk Bayram Y. (38, rechts onderaan) is geen beeld, wel van zijn broer Corc Y. (midden). Ook de priester van de gemeenschap, Ardhil S., was op de hoogte van de zaken van de familie.
Volledig scherm
Verschillende leden van de familie Y. werden vorige week al opgepakt. Bovenaan de vier clanhoofden Sahin Y. (52), Muhsin Y. (48), Dikran Y. (62) en Can Y. (71). Dikrans zoon Marsin Y. (30), onderaan links, werkte als planner bij DP World in de haven. Van Cans zoon en kopstuk Bayram Y. (38, rechts onderaan) is geen beeld, wel van zijn broer Corc Y. (midden). Ook de priester van de gemeenschap, Ardhil S., was op de hoogte van de zaken van de familie. © De Roeck/rv

Gepensioneerd politieman opgepakt in zaak maffiafamilie Y.

De federale gerechtelijke politie van Antwerpen heeft vanmorgen opnieuw achttien huiszoekingen uitgevoerd in het dossier van de Assyrisch-Turkse maffiafamilie Y. Daarbij zijn zeven nieuwe verdachten gearresteerd.  Eén van de nieuwe verdachten is gepensioneerd politieman I.G. uit Antwerpen.

0 reacties