Wouter Van Besien
Volledig scherm
Wouter Van Besien © Florian Van Eenoo Photo News

Gemengde gevoelens bij oppositiepartij Groen over vergunning Oosterweel

AntwerpenGroen onthaalt de beslissing van de Vlaamse regering om een omgevingsvergunning te verlenen aan de huidige plannen voor de Antwerpse Oosterweelverbinding met gemengde gevoelens. “De vergunning is er nu, maar in de uitvoering van de vergunning kan en moet het ambitieuzer”, zegt gemeenteraadslid Wouter Van Besien. “Bouw nu onmiddellijk alle overkappingen in het stuk van de Ring dat nu vergund is.”

 1. Kneep expediteur oogje dicht bij internationale trafiek van 3,2 ton cocaïne? Wereldwijd 45 arrestaties uitgevoerd in “grootste anti-drugsoperatie ooit”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Kneep expediteur oogje dicht bij internatio­na­le trafiek van 3,2 ton cocaïne? Wereldwijd 45 arresta­ties uitgevoerd in “grootste an­ti-drugsopera­tie ooit”

  Vier verdachten die maandag werden opgepakt in een dossier rond de internationale smokkel van 3,2 ton cocaïne, zijn vrijdagmorgen voor de Brugse raadkamer verschenen. Naast de Antwerpse vastgoedman Ben D. (44) en horecabaas Blorim R. (46) zit ook een expediteur uit de haven achter de tralies. Dirk D. ontkent ook maar iets met de smokkel te maken te hebben. Intussen werd duidelijk dat onder leiding van Europol afgelopen week wereldwijd 45 arrestaties werden verricht in wat “de grootste anti-drugsoperatie ooit” wordt genoemd.
 1. Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn
  Play

  Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn

 2. Drugslaboratorium ontdekt in Westdorpe, vijf arrestaties
  Play

  Drugslabo­ra­to­ri­um ontdekt in Westdorpe, vijf arresta­ties