Volledig scherm
De chef-kok werkte al zestien jaar in pitabar Finjan vooraleer hij via geldbriefjes met dievenpoeder ontmaskerd werd door zijn werkgever. © rr

Geheime kamer vol gestolen goederen gevonden bij chef-kok die jarenlang eigen pitazaak bestal

De voormalige chef van de bekende pitazaak Finjan op het Zuid blijkt een handeltje in gestolen goederen te hebben. Bij een huiszoeking werden grote aantallen elektronica, fietsen en gereedschap aangetroffen. Hakan K. kwam eerder al in opspraak omdat hij jarenlang geld stal van zijn werkgever bij Finjan.

Hakan K. (45) is niet aan zijn proefstuk toe. In april kwam via bankbiljetten met dievenpoeder aan het licht dat de chef-kok al jarenlang kleine bedragen cash geld stal van zijn werkgever bij de pitazaak aan het Museum voor Schone Kunsten. Op zestien jaar tijd zou hij tot 300.000 euro ontvreemd hebben op die manier. Hij werd ontmaskerd door zijn werkgever en gearresteerd door de politie.

Naar aanleiding van die diefstallen hielden de speurders ook een huiszoeking bij de verdachte. In een afgeschermde ruimte werd een schat aan telefoons, laptops, fietsen, boormachines en dergelijke meer gevonden. Alle voorwerpen blijken gestolen te zijn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. WEEKENDTIPS: Oktoberfest, spokenwandeling en een stadstrail

  WEEKEND­TIPS: Oktober­fest, spokenwan­de­ling en een stadstrail

  Een droevige avond voor al wie graag eens kwam genieten van een verse lunch of een terrasje kwam doen bij Juno, want het gezellige barretje op de Vrijdagmarkt geeft zaterdagavond de allerlaatste ronde... De huidige eigenares stopt ermee, en geeft daarom een laatste feestje op de Vrijdagmarkt. Maar er is ook goed nieuws: alles moet op, dus het wordt sowieso een onvergetelijke avond! Rykasso komt er draaien, dus een feestje zal het worden. Vanaf 17 uur tot 4 uur ‘s nachts heb je een laatste kans om nog iets te gaan drinken en de benen los te gooien in Juno!
 2. IS-weduwe uit Deurne smeekt om Belgische nationaliteit te mogen behouden

  IS-weduwe uit Deurne smeekt om Belgische nationali­teit te mogen behouden

  De 24-jarige Soraya E. die samen met haar drie kleine kinderen vastzit in een Koerdisch kamp voor gevangenen van terreurgroep Islamitische Staat, wil absoluut haar Belgische nationaliteit behouden. Alleen dan maakt zij kans ooit naar haar familie in Deurne te kunnen terugkeren. De federale procureur wil Soraya’s Belgische paspoort afnemen en haar laten veroordelen tot 5 jaar cel voor deelname aan terroristische activiteiten.